Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Spec i Kuq (500 gr)

nga Hamallaj

(500 gr)


Kategoria: perime

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme