Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Sallate Jeshile (500gr)

nga Ferma MIA

500 g

Kategoria: perime

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme