Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Portokall

nga elbasani

(500 gr)


Kategoria: fruta

Lloji: Te fresketa
Produkte te ngjashme