Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Mandarina (500 gr)

nga Berati

500 gr


Kategoria: fruta

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme