Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Kiwi (500 gr)

nga Importi

500 gr

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme