Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Karrota (500 gr)

nga Rrogozhina

Karrota eshte e pasur me vitamina te shumta si A, B dhe C, permban B-karroten qe permireson shikimin.

Kategoria: perime

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme