Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Banane

nga Importi

1 Cope peshon afersisht 0.2 kg


Kategoria: fruta

Lloji: Tropikale
Produkte te ngjashme