Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Ananas (1 kg)

nga Importi

1 kg

Kategoria: fruta

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme