Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Fasule Pllaqi e Bardhe (500 gr)

nga Korca

Permbajne vlera te larta te energjise dhe te gjitha aminoacidet esenciale. Fasulet jane burim proteinash dhe nuk permbajne yndyrna te ngopura.

Kategoria: Fasule

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme