Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Fasule e vogel (500 g)

nga Korca

Nga Korca

Kategoria: Fasule

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme